Početna O nama

O nama - Lord

Sagrađen 2007. godine, restoran prima i rezervacije za društva i rođendane, a kapacitet je 500 sjedećih mjesta. Sa lokacijom u Domašincu na samo 15 minuta vožnje od Čakovca omogućava svojim gostima brzi dolazak iz svih dijelova Međimurja. Za sve one koji dolaze autom, osigurali smo besplatni parking za stotinjak osobnih vozila.

Prostor uređen toplim bojama i ugodan ambijent pruža uslugu uživanja u vrhunskoj hrani sa ljubaznim osobljem i prihvatljivim cijenama.

Mnogi gosti koji posjećuju naš restoran znaju da dolaskom nailaze na uvijek ljubazno i visoko profesionalno osoblje. Garancija naše ugostiteljske uspješnosti su nebrojeni gosti koji su kod nas već potpuno domaći. Ponudom restorana se posebno ponosimo zbog pomno biranih delicija iz domaće kuhinje te internacionalnih jela. Naša bogata ponuda dovesti će Vas u iskušenja, zato dozvolite osoblju da Vam pomogne u odabiru.

Naša kuhinja je postavljena po strogim propisima HACCP-a. Prilikom odabira namirnica sve što je moguće nabavljamo isključivo od hrvatskih proizvođača te su naše namirnice najviše kvalitete.

Bez obzira koji stil proslave odaberete, našim iskustvom pomoći ćemo Vašu viziju pretvoriti u stvarnost.

Last modified on Četvrtak, 01 Ožujak 2012 12:38

Kontakt i dostava

  • +385 40 863 311
  • I.G. Kovačića 1, Domašinec

Radno vrijeme

  • 15:00h - 23:00h
  • vikendom do 24:00h
  • ostalo po dogovoru

Lord kokteli

lord kokteli

Lord fine pizze

Pratite nas na: